Type and press Enter.

Vlčí sirup

Naše značky

Vlčí sirup

Ruční výroba, nápadité kombinace chutí, bez chemie a bez kompromisů. Takové jsou Vlčí sirupy, které vznikají kousek od Vlčiech hor ve východním Slovensku. S jejich pomocí vykouzlíte chuťově zajímavé a vizuálně krásné nápoje, které příjemně ochladí během horkých dní, ale vhod přijdou i v chladnějším počasí. Stačí jen trochu kreativity a ta správná ingredience.
Vlčí sirup

Bez chemie, bez kompromisů

Za značkou Vlčí sirup stojí dvojice kamarádů Miroslav Telehanič a Jukaj Kovaľ. Impuls na výrobu vlastních sirupů přišel přirozeně. Miroslav Telehanič pracoval jako barman a při přípravě koktejlů a limonád mu chyběly kvalitní sirupy z přírodních surovin a s netradiční chutí. Proto začal experimentovat s výrobou vlastních. Od začátku s Jurajem Kovaľem vsadili na poctivou ruční práci. Každý krok výroby – od čištění ovoce přes lisování až po etiketování láhví – probíhá výhradně ručně. 

Zázemí našli v prostředí, které samo o sobě symbolizuje návrat k přírodě. Ve Vlčích horách na východním Slovensku, jednom z posledních míst v Evropě téměř nedotčených lidskou rukou. Zde, obklopeni čistou přírodou, navazují na tradici, kterou si mnozí pamatují z dětství: chuť babiččiných sirupů a džemů. Poctivé řemeslo, jež se v moderní době téměř vytratilo, tu znovu ožívá v originálních chuťových kombinacích jako jahoda–jasmín, levandule–arónie, mučenka–mandarinka, mango–černý čaj nebo liči–růže.