Napište co hledáte a stiskněte “Enter”

Sūpāsawā Czech Competition 2023

Sūpāsawā Czech Competition 2023

Zúčastněte se barmanské soutěže, namíchejte koktejl a vyhrajte zásobu Sūpāsawā pro bar a k tomu 12.000 Kč.

Jak se zapojit?

Vytvořte jakýkoli koktejl, který bude obsahovat produkt Sūpāsawā. V receptuře zároveň nelze použít žádný jiný sour mix. To je jediná podmínka, jinak máte zcela neomezené možnosti. Nebojte se popustit uzdu vlastní kreativitě. 

Svůj soutěžní koktejl namíchejte, vyfoťte a nasdílejte do feedu vašeho instagramového účtu. Můžete využít buď osobní profil, který však musí být veřejně viditelný, nebo drink sdílet skrze profil podniku, který budete zastupovat. 

Pozor, jen fotka nestačí.
Co dalšího je třeba?

  • do popisu k fotografii uveďte recepturu a postup přípravy
  • přidejte hashtagy a označení: #supasawacompetition, #supasawa, @supasawaco, @vikezagastro
  • nezapomeňte sledovat profil @vikezagastro
  • zodpovězte následující otázky:
    • Jaké výhody podle vás přináší Sūpāsawā sour mix v barovém prostředí?
    •  Vysvětlete, jak a proč jste Sūpāsawu ve svém drinku využili.

Termíny:

  • 25. února 2023 do půlnoci je nejzazší termín pro nahrání fotografie na Instagram.
  • 6. března 2023 na základě instagramových příspěvků s kompletními informacemi (viz výše) vyhlásíme dvanáct soutěžících, kteří se utkají ve finálovém kole.
  • 27. března 2023 se bude konat pražské finále. Místo upřesníme. Pozor, finále proběhne v anglickém jazyce.

Co můžete vyhrát?

Na vítěze čeká zásoba 60 láhví Sūpāsawā pro bar a 12.000 Kč.

Soutěž Sūpāsawā Czech Competition 2023 pořádá Vikeza Gastro ve spolupráci s Guillaume Lambrecht – Deluxe Distillery.

V případě doplňujících dotazů kontaktujte Viktora Šolce: solc@vikezagastro.cz